Zorgprofessional in balans

wanneer? 22 juni 2018 09:00
waar? Reehorst, Ede
kosten? € 179,-

Zorgprofessional in balans - Hoe houd je jezelf staande? Hoe houd je jezelf in balans? Verpleegkundigen en verzorgenden zijn meesters in het organiseren van de zorg. In vaak krap gemeten uren wordt veel werk verzet. En dan ook nog met het hart op de juist plek. De vraag is of en zo ja hoe je binnen een dergelijke omgeving tijd neemt voor jezelf?

 

Zorgprofessional in balans

 

Flexibel kunnen meebewegen of aangeven dat iets niet voor jou werkt is een kwaliteit. Dat is niet gemakkelijk. Een op de drie verpleegkundigen in het ziekenhuis heeft een verhoogd risico op een burn-out. Voortdurende verandering is nog de enige constante in de zorg.

 

Zorgprofessional in balans gaat over: Hoe houd je jezelf staande? Hoe houd je jezelf in balans? Deze vragen worden tijdens deze dag behandeld aan de hand van mentale activiteiten om je scherp en gezond te houden. Ervaar zelf; kom naar Zorgprofessional in Balans, een greep uit het programma:

 

  • Verbinden is de weg naar balans
  • Stress in het brein
  • Investeren in luisteren
  • Help! ’s Nachts werken is ongezond. Hoe slaap ik wijs?
  • Mindfulness als breintool

 

Zorg met compassie voor jezelf, én je patiënt!

 

Aanmelden

 Kennispartner
Donateurs van ZorgVanMorgen
Het ZorgVanMorgen netwerk
ZorgVanMorgen verbindt zorginstellingen en zorgprofessionals met elkaar. Registreer u gratis voor ZorgVanMorgen of word met uw zorginstelling donateur!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?