Mobile Healthcare 2018

wanneer? 8 november 2018 09:00
waar? Jaarbeurs Entree Oost, Utrecht
kosten? Zie omschrijving

Mobile Healthcare

mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat. Hierdoor kan de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg worden verbeterd. De toenemende vraag naar persoonlijke zorg-op-maat en de roep om meer patiënt empowerment vragen om structurele paradigma verschuivingen in de zorg. Patiënten, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid ontdekken de kansen van het mobiele kanaal. Voor een effectievere behandeling, efficiëntere werkwijzen afname van zorgkosten. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan. O.a. financiering, wet- en regelgeving, cultuur en draagvlak bij zorgvrager en medische professionals, uniformering en standaardisatie.

 

Het Mobile Healthcare congres is uitgegroed tot het grootste BeNeLux congres waarbij mHealth centraal staat. Teven is Mobile Healthcare en het jaarlijkse ontmoetingspunt van meer dan 1000+ belangrijke spelers uit de mHealth value chain. Het platform biedt u een overzicht van best-practices van eHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Tijdens het congres wordt besproken hoe we de barrières slechten en met welke oplossingen, voor een doorbraak in mHealthcare!

 

Het platform bouwt voort op het succes van de vier voorgaande edities en biedt u best-practices van e-health  implementaties, visies en strategieën. U hoort van experts de kansen van mobile in de zorg en de talrijke nieuwe ontwikkelingen en oplossingen.

 

Het event verbindt zorgverleners, aanbieders, leiders, beïnvloeders en visionairs in draadloos, mobile health en ehealth technologieën, evenals zorgprofessionals in verschillende fasen van deze  transitie.

 

Op de agenda staan hands-on strategieën, succesvolle praktijkcases en het verkennen van uitdagingen en innovaties. Het nationale mHealth event is gratis toegankelijk voor iedereen werkzaam op management- of directieniveau in een zorginstelling (cure, care of GGZ) met patiënten of voor iedereen die werkzaam is als eerstelijns of tweedelijns zorgarts.

 

Bekijk het programma van Mobile HealthcareKennispartner
Donateurs van ZorgVanMorgen
Het ZorgVanMorgen netwerk
ZorgVanMorgen verbindt zorginstellingen en zorgprofessionals met elkaar. Registreer u gratis voor ZorgVanMorgen of word met uw zorginstelling donateur!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?