Missie

Het ZorgVanMorgen Team en haar leden (Fans) hebben de droom dat ZorgVanMorgen.com bijdraagt aan een betere wisselwerking, kennisdeling en procesoptimalisatie tussen professionals uit de gezondheidszorg. Op verzoek van diverse professionals uit de zorg is deze netwerk, kennis- en nieuwsportal opgericht.

Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar werkdruk toeneemt, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar steeds snellere informatievoorziening, dan een online netwerk en kennisportal.  

ZorgVanMorgen.com is een besloten netwerk portal. Wij garanderen minimaal 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de leden een directie of managementfunctie heeft in de zorg. Studenten, werving –en selectiebureaus etc. worden actief van het platform geweigerd. Onze deelnemersadministratie controleert dit. Wel zijn er voor partners mogelijkheden om op (kennisniveau) met de doelgroep in contact te komen.

EXCLUSIEF: Wanneer u een zorgprofessional bent of een directiefunctie heeft kunt u zich gratis registreren voor het interactieve platform (achter login). Bovendien ontvangt u 5x per maand gratis het digitale ZorgVanMorgen.com Magazine met het laatste nieuws.

Donateur:

Daarbij is het voor zorgverleners ook mogelijk om voor € 80,- per maand donateur te worden van ZorgVanMorgen.com

Als tegenprestatie kunnen zij naast plaatsing van hun logo en hyperlink (voor altijd) kostenloos hunpersberichten aanleveren en eventuele vacatures plaatsen op ZorgVanMorgen.com. De persberichten worden geplaatst op de website, verspreid in de e-mailnieuwsbrief en gedeeld op LinkedIn. 

Inloggegevens

Persoonlijke gegevens

Heeft u tevens interesse om donateur te worden? Toon de voordelen
Kennispartner
Donateurs van ZorgVanMorgen
Het ZorgVanMorgen netwerk
ZorgVanMorgen verbindt zorginstellingen en zorgprofessionals met elkaar. Registreer u gratis voor ZorgVanMorgen of word met uw zorginstelling donateur!
Advertentie
uw banner hier?