Partners

ZorgVanMorgen.com behoort tot de best bezochte (onafhankelijke) websites in de gezondheidszorg in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van ZorgvanMorgen.com t.o.v. andere websites is dat het zich enkel richt op zorgprofessionals en directieleden & bestuurders uit de gezondheidszorg. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die door hun expertise / adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

ZorgVanMorgen brengt zorgprofessionals de laatste ontwikkelingen in binnen & buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reacties) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief te discussiëren.

Voor aanbieders van producten en/of diensten gericht aan zorginstellingen of zorgprofessionals is er de mogelijkheid om (op kennisniveau) in contact te komen met hun doelgroep.

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ZorgvanMorgen. Wij sturen u vervolgens de mogelijkheden retour: info@zorgvanmorgen.com

ZorgvanMorgen
Postbus 3317
4800 DH Breda
The Netherlands

 

 

Kennispartner
Het ZorgVanMorgen netwerk
ZorgVanMorgen verbindt zorginstellingen en zorgprofessionals met elkaar. Registreer u gratis voor ZorgVanMorgen of word met uw zorginstelling donateur!
Advertentie
uw banner hier?