Incura en MUIS Software realiseren software integratie om de zorgprofessional nog verder te ontzorgen

05-09 06:01 | bron: ZorgVanMorgen.com

HEEMSKERK / HAARLEM - Incura en MUIS Software slaan de handen ineen om zorgprofessionals nog beter van dienst te kunnen zijn bij de administratie. Beide softwarebedrijven stellen het ontzorgen van de klant centraal. Daarom hebben de partijen afgelopen maanden hard gewerkt aan een integratie van de twee softwareprogramma’s. De volledige integratie tussen beiden en het speciaal door Incura ontworpen dashboard zijn de volgende stappen om professionals in de zorg nog meer te kunnen ontlasten op administratief gebied.

Zorgprofessionals besteden het liefst zo min mogelijk tijd aan de administratie. Incura en MUIS Software begrijpen dat. Daarom zijn Incura en iMUIS Online, het online boekhoudprogramma van MUIS Software, nu volledig met elkaar geïntegreerd. Vanuit Incura hoeven er geen extra handelingen te worden verricht om de boekhouding te doen, doordat er met een Single Sign-On verbinding direct in iMUIS Online gewerkt wordt. Daarbij schakel je met het speciaal ontworpen dashboard snel tussen verschillende functionaliteiten zoals bankafschriften en debiteuren. Met een minimale inspanning kan de zorgprofessional heel eenvoudig de boekhouding bijwerken zodat het dashboard altijd direct inzicht geeft in de financiële status van de praktijk. De zorgprofessional kan het dashboard bovendien naar eigen behoefte inrichten.

Bij het realiseren van de integratie is veel maatwerk verricht: “We weten als geen ander dat veel zorgprofessionals graag veel tijd willen besteden aan de patiënt. De financiële administratie doen ze er noodgedwongen bij. Door de speciale aanpassingen in iMUIS Online is het boekhouden nog simpeler en zelfs leuk geworden! De eenvoudige vergelijking met voorgaande jaren geeft voor de zorgverlener inzicht waar hij/zij staat. Want een bijgewerkte boekhouding geeft niet alleen een actueel inzicht maar bevordert ook de continuïteit van de zorg aan de patiënt!” aldus Eric de Boer (Algemeen Directeur WinBase Groep).

De samenwerking met Incura is voor MUIS Software een mooie stap in de markt voor zorgprofessionals. “Incura en MUIS Software hebben dezelfde visie over administratieve software. Het moet de professional ondersteunen, informeren en proactief adviseren. Om bij je bedrijf de vinger aan de pols te houden is het voeren van een correcte en up-to-date administratie een must. Dat bereik je met onze software op een snelle en intuïtieve manier”, aldus Mattijs Wilms (CEO MUIS Software).

Over MUIS Software

MUIS Software levert al sinds 1984 boekhoud- en administratieve software aan accountants en ondernemers. Met meer dan 1.100 accountants, 20.000 ondernemers en 125.000 administraties heeft MUIS Software een groot klantenbestand en is het al meer dan 30 jaar een gevestigde naam in de accountancy sector. Het lange bestaansrecht en de constante groei ontleent MUIS Software aan haar innovatieve karakter. Momenteel richt MUIS Software zich op de “Accountant 2.0” waarbij efficiëntie van informatiestromen en workflow een centrale rol hebben in de productontwikkeling.

Over Incura

Incura maakt deel uit van de WinBase Groep, die al ruim 20 jaar bekend staat als leverancier van gebruiksvriendelijke, veilige en betaalbare EPD software voor professionals in de zorg. Software die specifiek toegespitst is op logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, GGZ praktijken en instellingen en multidisciplinaire praktijken.

WinBase heeft als doel de zorg in Nederland te verbeteren. Met Incura beschikt de zorgprofessional over een alles-in-één softwarepakket met agenda, EPD, meetinstrumenten, facturatie én boekhouding. Dat betekent dat de zorgprofessional sneller en efficiënter kan werken, waardoor er meer tijd beschikbaar is voor de patiënt.

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
06 jul Vraag naar data neemt toe, waakzaam blijven op datakwaliteit
02 jul 18 procent consumenten eet gezonder door coronacrisis
01 jul Makkelijker betrouwbare data met nieuwe GS1 datapool
30 jun Roken onder scholieren stagneert, alcoholgebruik stijgt
30 jun Vaccinatiegraad neemt na 5 jaar weer iets toe
30 jun Project gezonde peutermonden - een interview met Peggy van Spreuwel
29 jun Een op de tien jongeren ontving in 2019 jeugdzorg
26 jun Barcode 46 jaar: hoe dit icoon zich steeds opnieuw uitvindt
25 jun Rekenkamer: 'Eenduidiger accountantscontroles in publieke sector'
23 jun Consumentenbond: Zware medicijnen eenvoudig online te bestellen
22 jun Zorgen bij basisscholen over gebrek aan zicht op coronabesmettingen
22 jun HandhygiĆ«nemonitoring met de meetinstrumenten van Hygiena
19 jun Stijging accountantskosten zorg: grote verschillen per deelsector
18 jun Erasmus MC: 'Kwart dertienjarigen bijziend door gebruik smartphones en tablets'
17 jun RIVM: verkouden kind onder de zes hoeft niet thuis te blijven
Kennispartner
Donateurs van ZorgVanMorgen
Het ZorgVanMorgen netwerk
ZorgVanMorgen verbindt zorginstellingen en zorgprofessionals met elkaar. Registreer u gratis voor ZorgVanMorgen of word met uw zorginstelling donateur!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?